Dobrodošli u online shop OS-PHARM apoteka!

Search

Trebate pomoć? Pozovite 035 631 547
Trebate pomoć? Pozovite 035 631 547

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Prodavatelj je Privatna zdravstvena ustanova apoteka “O.S. PHARM”, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica.

1 – NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

2 – PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se pouzećem (pri isporuci robe). Sva plaćanja se vrše u Konvertibilnim markama.

3 – ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (uposleniku kompanije koja vrši dostavu). Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Prodavac se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana. Nakon što dostavljač (kompanija koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

4 – REKLAMACIJE

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na https://shop.ospharm.ba. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Ukoliko proizvod ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo tokom transporta potrebno je obavijestiti prodavca. Ukoliko kupac želi izvršiti povrat proizvoda, to je moguće samo ako proizvod nije oštećen, nije korišten, u originalnom pakovanju, te uz originalni račun. Vremenski rok u kojem je moguće izvršiti povrat proizvoda je 8 (osam) dana od dana isporuke kupcu. U slučaju povrata robe kupac snosi troškove transporta.

Za sve informacije u vezi reklamiranja ili povrata proizvoda molimo da nas kontaktirate putem e-pošte info@ospharm.ba ili putem telefona Call Centra na 035 631 547.

6 – OPĆENITO

Privatna zdravstvena ustanova apoteka “O.S. PHARM” zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje ove web trgovine. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža Privatna zdravstvena ustanova apoteka “O.S. PHARM” putem ove web trgovine ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Privatna zdravstvena ustanova apoteka “O.S. PHARM” nije odgovorna za troškove telefona, internet saobraćaja ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Privatna zdravstvena ustanova apoteka “O.S. PHARM” ne može garantovati da će usluge na ovoj web trgovini odgovarati Vašim potrebama, kao ni da će usluga biti izvršena bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Call centru ili na e-mail info@ospharm.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Back to Top
Product has been added to your cart