Dobrodošli u online shop OS-PHARM apoteka!

Search

Trebate pomoć? Pozovite 035 631 547
Trebate pomoć? Pozovite 035 631 547

Privatna zdravstvena ustanova

Apoteka OS Pharm je privatna zdravstvena ustanova u vlasništvu primarijusa magistra farmacije Seada Osmančevića. Apotekarsku djelatnost obavljamo u 18 apotekarskih organizacijskih jedinica – apoteka.

Naša ustanova zapošljava preko 40 radnika različite profesije, od čega 25 magistara farmacije. Naši radnici imaju redovno i konstantno stručno usavršavanje kako na nivou same ustanove, tako i na državnom i internacionalnom nivou. Svi magistri su članovi Komore magistara farmacije Federacije Bosne i Hercegovine.

Vizija

POSTATI PRVI IZBOR ZDRAVOG ŽIVOTA ZA GRAĐANE TUZLANSKOG KANTONA.

Vrijednosti

INTEGRITET, KVALITET, INOVATIVNOST, ODGOVORNOST ZA REZULTAT, TIMSKI RAD, DRUŠTVENA ODGOVORNOST.

Misija

STVORITI I REALIZOVATI VRIJEDNOST ZA KUPCA, LOKALNU ZAJEDNICU, ZAPOSLENE I OSNIVAČA.

Stotine proizvoda po povoljnim cijenama

Pogledajte naš Online shop i uvjerite se da smo najbolji.

Online shop

Historijat

PZU “O.S. Pharm” datira još od 1996. godine kada je otvorena prva apoteka pod nazivom PHYTO PHARM, da bi se 1999. godine registrovala privatna zdravstvena ustanova pod nazivom “O.S. Pharm”.

Naše apoteke su rasprostranjene po cijelom Tuzlanskom kantonu: Tuzli, Živinicama, Teočaku i Kalesiji, gdje se nalazi i samo sjedište ustanove.

Nastojimo biti tamo gdje ste vi – tamo gdje smo najpotrebniji!

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, stručnog i ličnog pristupa krajnjem korisniku odnosno pacijentu kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema. Povjerenje, sigurnost, diskretnost, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takvog pristupa.

Svojim pacijentima pružamo ono što i zaslužuju – kvalitetnu uslugu.

 

Uz iskusan i motiviran tim, stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja, vjerujemo kako svojim pacijentima možemo pružiti ono što i zaslužuju – kvalitetnu uslugu. Naše stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice koje imate, a za koje tražite odgovor u farmaciji.

Back to Top
Product has been added to your cart